Toeristische informatie

Familievakantie in Vera Playa – Costa de Almería


Familievakantie in Vera Playa! Er zijn veel activiteiten voor kinderen, tieners, volwassenen en senioren tijdens uw vakantie in Vera Playa. We hebben een lijst samengesteld met dingen en plaatsen waar u met het hele gezin van kunt genieten in Vera Playa:

  • Waterpark AquaVera biedt plezier voor volwassenen en kinderen. Het is perfect voor een dagje water en zon, met familie of vrienden.

  • Elke zomer organiseert het programma ¡Empláyate! activiteiten voor kinderen en tieners op het strand van Las Marinas-Bolaga en het strand van El Playazo.
  • Parque de Ocio Infantil is een ideale plek voor spelletjes, sport en amusement, niet alleen voor kinderen, maar voor het hele gezin.

Almería biedt veel meer dan alleen zon en strand voor gezinnen. Als u tijdens uw vakantie iets anders met uw gezin wilt doen, kunt u ook kiezen uit één van onderstaande leuke alternatieven voor zowel volwassenen als kinderen:

In Tabernas, de enige woestijn in Europa, en op slechts een uur rijden van Vera Playa, vindt u de authentieke scenario’s van West-Amerikaanse films, onderdeel van het meest originele themapark: Oasys Minihollywood. Met liveshows, een groot zoölogisch reservaat, een zwembad en een breed scala aan restaurants, educatieve activiteiten, evenementen en feesten. Voor meer info kunt u de website bezoeken: www.oasysparquetematico.com

Het Roquetas de Mar Aquarium biedt ontspanning, recreatie en educatie voor het hele gezin. Het grootste aquarium in Andalusië heeft een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter en 2 miljoen liter water wordt verdeeld in verschillende aquaria. Voor meer info: www.aquariumroquetas.com/en

Liefhebbers van de nachtelijke hemel kunnen naar Calar Alto, het grootste astronomische observatorium van continentaal Europa. Sinds maart 2016 is het voor het publiek geopend. De kinderen zullen verrast zijn en u ook. U kunt hier boeken: www.azimuthspain.com

Familievakantie is een geweldige ervaring in Vera Playa. Boek nu uw accommodatie op onze website!

Boek uw accommodatie bij ons



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *